Veckans snackis

Vilket himla ståhej om Victoria & Daniels förlovning!
Jisses, redan imorse innan något ens tillkännagivits diskuterade de hejvilt om både det ena och det tredje som hade med bröllopet att göra.
Sedan på eftermiddagen slog jag på TV:n igen och då höll de värsta presskonferencen. Lugna ner er några kilo. Det är min åsikt. Och de får göra vad de vill, gifta sig med vem de vill, när de vill, var de vill, hur de vill. Det är deras sak att bestämma.
Jag hade inte velat att nån slet sönder min förlovning och mitt bröllop sådär. Men så är jag ju allt annat än en kronprinsessa också.

Hoppas

Klarade tentan och sökte idag mitt första "riktiga" jobb. Skulle verkligen vilja ha det, det verkar bra och det skulle lösa mycket. Jag håller tummarna och hoppas. Ni andra bör göra detsamma för mig, jag behöver det.

Jag kan inte anklagas för att vara en moraltant i alla fall

Igår på ICA vid kassan:
- Du.. säger min sambo och hintar mot en hundralapp som ligger på den där lilla bänken där man ställer sin korg för att packa upp sina varor på rullbandet.
- Take it and do it fast, säger jag efter att ha tittat på den ca en sekund (och fråga mig inte varför jag sa det på engelska, jag kanske trodde jag var med i en spännande film och just kommit över "the treasure").
Karln lyder.

Hur skulle ni gjort?
Jag tycker inte de i kassan ska ha den, för ligger pengarna där de låg är det uppenbarligen inte förlorade kassa-pengar. Hade det varit en större summa hade jag lämnat in den hos polisen.

Syster, om du bara visste

Idag hos min syster:
- Vet du, jag har kommit på en idé, säger min syster.
- Jaha, säger jag.
- Ja, eftersom jag inte vet om vi kommer skaffa fler barn, jag vill ha ett till barn men jag vill inte vara gravid igen. Och jag vill inte ha barn såhär tätt igen, utan kanske om fem år, men om fem år, då är jag 35. Så då tänkte jag att men om fem år då kanske du har barn!
- Hehe, skrattade jag och tänkte ja, jag kanske till och med har det om två år om det blir som vi önskar. Men det sa jag inte, istället sa jag: Så du får ha barn lite sådär lagom.
- Ja, men det är väl bra för dig också, sa hon.


Gräsänka

Imorgon åker mitt hjärta på en festa-och-åka-lite-skidor-också-tripp och är borta tre nätter. Jag ser inte fram emot att säga hejdå imorgon. Risk för PMS utöver mitt vanliga lätt-till-tårar-jag kan bli farligt. Och ibland kan jag nästan tycka att det är jobbigare att säga hej då än att vara ifrån varandra. Och jag är alltför van att inte vara ifrån min kära. Så jag får försöka se detta som något nyttigt. Tur också att jag har de kommande tre-fyra dagarna ganska välplanerade med kompisträff, plugg, jobb, eventuell syster+familj-träff och umgås med päronen.

RSS 2.0