Karlslok

Varför är det ett sånt himla liv så fort en kille har gjort något i hemmet? Typ dammsugit, bäddat sängen och tagit hand om lite disk. Medan en annan (läs: jag) lagar mat varje dag utan att orda om det. Så fort en kille (läs: iaf min) gjort något måste han orda om det.

Ord

Jag minns tiden. Tiden då jag kunde skriva. Uttrycka mig. Tänka. Tiden då mina tankar och ord var magi för själen.

Jag minns någon. En tjej. Hon fattas mig. Jag minns hur vi var. Tillsammans oslagbara. Vi förstod, utan att något behövde sägas.

Who's your mama?

Idag på bussen hem kom en mamma och henns son på kanske fyra år och satte sig bakom mig på bussen.

- Du ska få smaka den med mamma sen.

- Mamma har gjort illa sig där.

- Mamma tar våra väskor dit bort sen.

- Vill du att mamma ska hjälpa dig med den?

Så höll hon på. Vem var den här mamman hon pratade om hela tiden? Anser hon sig inte längre vara en egen individ utan "bara" en mamma? Sonen vet nog att hon är hans mamma (så ofta som hon tycktes påtala det lärde han sig nog det långt innan han kunde ta ett ord i munnen eller gå ett stapplande steg).

Vikt och mat

Ställde mig förresten på vågen imorse. Minus fyra kilo på fyra månader. Härligt. Bra jobbat. Ner fyra till tills september så har jag nått mitt delmål för i år. Klarar jag det dessutom redan i september har jag en kropp jag kan vara hyfsat nöjd med och som blir brun och fin på vår utlandsresa den månaden.

Och vikten höll sig fortsatt nere trots tre kakor, en fjärdedels ostbågspåse och 50 cl cola igår.

Jag har egentligen ganska strikt sockerförbud. Men det är inte mitt fel att svärmor bakar så goda kakor (jag orkar sällan baka) och att jag varit sugen på ostbågar och cola i en vecka men låtit bli fram till nu. Det var iaf less fat-bågar (hah, vilket skämt, och vi äter dem faktiskt mest bara för att de är godare än originalet).

Halva ostbågspåsen är kvar så vi får gotta oss idag med. Men vi ska även ut och springa idag.

En banan till lunch tror jag det får bli nu. Lax och bakad potatis till middag.

Märkliga drömmar

Klämfredag och jag har tagit mig själv ledigt. Ska "bara" plugga lite.

Morrissey-lista på VH1. Han verkar fylla år. Plats två nu, undrar vilken låt som kommer etta.

Vaknade sent idag, strax efter tio. Drömt konstigt hela morgonen. Drömde konstigt igår också (hade sex med sambon och sen blev han ond och betedde sig konstigt, i drömmen alltså).
Denna morgon drömde jag om ett läskigt spökhus och jag behövde gå på toaletten och det fanns säkert en 4-5 toaletter att gå på men den ena fanns det inget papper hos, den andra gick inte att låsa, den tredje var spökobehaglig och så vidare.
Och det var nån form av fest där, ca tre killar ville ha mig varav en av dem pussade mig på munnen. Jag fick SÅ dåligt samvete för min kille som jag nu måste berätta detta för.
Det var en omröstning om gamla lärare och vem man skulle få som sin klasslärare. Vi fick den jag hade i femman och sexan. Skulle jag gå om femman och sexan nu?

I vaket läge funderar jag på vad jag ska ge mig själv i examenspresent (kandidatexamen, inte examen i årskurs sex). Eller ännu bättre, vad mamma & pappa ska få ge mig i examenspresent. En mobil eller pengar till en mobil.

Surfar nu vidare in på Elgigantens hemsida. Over and out.

Hemligheter

Igår då jag surfade lite på mammas dator misstänkte jag nåt jag misstänkt förut. Hon har hittat min blogg. Min icke-anonyma blogg (som tur är, den här skulle jag än mindre vilja att hon läser). Jag gjorde den Endast för inbjudna läsare. Igen.

Har ändå planer på en ny, annan framöver. Eller om jag övergår mer till denna. Time will tell.

Sen är det inte lika kul att "tvingas" låsa en blogg, även om man vill att vissa inte ska kunna läsa den. För med mamma vill jag inte just att hon ska veta ALLT. Iofs skriver jag inte allt där, men ändå. Är så jag känner.

På Rapport sa de idag att det ofta tar över ett år att få jobb

Tror ni jag fick det där jobbet?

ICKE!

Trodde först inte ens de skulle höra av sig, men idag ringde de. Gått vidare med andra sökande. Happ. Hon undrade iaf hur det såg ut för mig framöver iom om det skulle komma in annat uppdrag. I can only hope.

Give me a job!

Var på en anställningsintervju för en vecka sedan. Sen dess ingenting. Tystnad. Tror jag skulle få besked den här veckan. Hoppas det. Så man får veta iaf.

Vill bara ha ett jobb NU.

Duktig kropp

Fick mens i början av april och gjorde då ett uppehåll med pillren. Vi använder kondom, så inget händer på den fronten. Igår fick jag mens och kände av en ägglossning någon vecka innan där också.  Men bara skönt att veta att kroppen åtminstone verkar funka som den ska. Kan ju ta lång tid innan menscykeln kommer igång igen då man slutar med p-piller.


RSS 2.0