Karatekid

Discobebisen dansar magdans. Med min mage. Tänkte lägga upp en video här men gick visst bara att lägga upp bilder. Typiskt.


Det trycker och klämmer lite här och lite där

Haft lite konstiga känningar denna vecka. En öm punkt på magen ena dagen och ont när jag kissar. Den onda punkten vet man inte riktigt vad den beror på men det gick över efter nån dag. Det onda i magen när jag kissar beror på trånghet.


Prova själv att bära två kilo människa så får vi se hur din mage ser ut

Magen har fått en del uppmärksamhet den här veckan. Kommentarer på jobbet i stil med "vad tjock du är/börjar bli". Och alldeles nyss stod gubben och fånlog åt mig (som var nästintill utan kläder) varpå jag frågar vad han har så roligt åt. Att magen börjar se bisarr ut, svarar han. Man tackar.


Vi växer så den knakar - både bebin och min mage

Var på tillväxt-ul häromdagen. Bm sa att den låg med huvudet neråt och kanske har bestämt sig att ligga så nu. Hoppas. Dock är jag lite skeptisk då jag känt en del "helomvändningar" fast nog ingen den här veckan så kanske, kanske. Den ligger och "spjärnar" och "kör" i sidan/revbenen på mig ibland så ev har den huvudet neråt numera och det är benen/kroppen den stretar med. Vårt lilla styrkepaket gör det bra som kämpar på därinne.
Fick två bilder med oss men de är inte så tydliga då armar och ben ligger hopdragna framför den och skapar "skuggor" i bilden. Plus att den är så stor att den inte får plats i hela bilden. Blev lite extra ljus på bilden dock då solen sken på vårt lilla solsken när jag knäppte kort på bilden. 1,9 kilo lätt och blinkade gjorde den med och sträckte ut tungan.


Kilona tar på fötterna

Passerat en "gräns" nu. Över tio kilo. Tror jag börjat samla på mig vätska denna vecka så kan ha med det att göra. Får nämligen ett märke på benet efter strumpan trots att den inte sitter åt. Undrar om stödstrumpor kan hjälpa. Får så ont i fötterna också. Av min tyngd antar jag.
Någon klättrar omkring och buffar därinne. Undrar vem det är och vad det kommer bli för individ.


Bananas

Drömt obehagliga bebisdrömmar på sistone; blödning och ev dött i magen. Så tacksam att det bara är drömmar.
I morse satte liten nya rekord; den for runt som en virvelvind och gjorde kullerbyttor, volter, trumsolon och discodans. Allt samtidigt. I sisådär två minuter.


Gungar fram

Tjurskallig som jag är gav jag mig ut i snålblåsten på en promenad. Känner att jag behöver hålla ångan uppe även om det är nätt och jämt. Och på hemvägen gick det sakta. Börjar vagga fram. Känner av ryggen och som en "tyngd"/ömhet mellan benen.


RSS 2.0