Saker som bara händer när man har småbarn

Upptäcker att det jag tror är vatten som hamnat på min iphone är en intorkad mjölkfläck. Nattamningens nattsurfande sätter sina spår. Bokstavligt talat.


Det är ingen vandring i parken

Om lillan hade en bra dag igår (endast en gråtattack + den vid badet men den är ofrånkomlig) så har hon en riktigt dålig idag. Har bara sovit två timmar på em så hon blir övertrött, grinig och vill ätaätaäta så hon blir gasig i magen och så går det runt i en ond cirkel.
Nya tag imorgon. Satsar på att få henne att sova vid lunch och middag då. Wish me luck.


Sova middag

Försöker söva vår fina lilla bebiskorv.


Det ilar och drar

Har ett sår på ena bröstvårtan som vägrar ge med sig trots smörjning med bröstmjölk och purelan samt luftning. Det "rivs" liksom upp varje gång lilla fröken äter på det. Imorgon är det därför jag som åker och köper amningsnapp och bröstvårtsskydd för nu är jag trött på "tortyren".


Rödögda damen denna dag

Det går upp och ner och fram och tillbaka här. Kändes som vi tagit två steg framåt de senaste dagarna men idag blev det ett bakåt. Lillan har knappt sovit nåt alls på hela em och kvällen. Övertrött och grinig så inget funkar. Försöker få henne att sova intill mig nu. Går sådär. Hon smackar på nappen och klöser mig i armhålan. Släppte just en fis gjorde hon också, hoppas den lättade på trycket.


RSS 2.0