Äntligen där, äntligen på väg

Sitter i solen och lyssnar till takdroppet. Liten hickar i magen och jag gläds åt att äntligen ha ett liv inom mig. tänker tillbaka på en del av det vi gått igenom sen vi flyttade hit och känner hur underbart det är att äntligen vara här.


Babypower

Lillen korvar på därinne. Emellanåt (som nu) trycker den på i sidan så pass att det gör lite ont.


Kraftigare rörelser och rikligare flytningar

Senaste timmen känns det som att bebin bökat på därinne såpass att det nästan gör lite ont/känns lite spänt och "drar" inne på vänster sida av magen.
Igår fick äntligen gubben känna på alienrörelserna. Hans reaktion var "shit, den där är ju på väg ut!". Tack för förståelsen.
Numera är jag förresten i tredje trimestern. Coolt. Något som är mindre coolt är alla dessa flytningar som "strömmat till" (humorn) de senaste veckorna. Oftast är de vattniga och genomskinliga men emellanåt kommer en och annan ljus/vitaktig som verkar grynig och liksom torkar fast. Ja ni hör ju hur mysigt det låter. Genomskinlig=ok. Vit=inte ok. Kanske borde ta upp det med bm.


bm och shopping

besök hos bm idag och magen fortsätter att följa kurvan så fint mitt i. och lillhjärtat slog 140 fina slag i minuten. alla värden såg också bra ut, skönt.
åkte sen till stan och gjorde lite ärenden/shoppade. nu ska jag internetshoppa lite, leta en febertemp till bebin bland annat.

En fighter med hicka

I förmiddags var det inbördeskrig i magen och nu har stackarn hicka.


Känslosamma rörelser

Igår var första gången jag kände mig lite sentimental över den som rör sig därinne. Sentimental på så vis att jag blev lite extra rörd över dennes rörelser och nästan lite tårögd.
Jag är en känslomänniska i vanliga fall men tror det här är lite för stort att ta in och förstå helt. Därför är jag inte lika emotionell över detta som jag egentligen "borde" vara.


It likes to move it

Bebin har kört några dancemoves, trumsolon och alienmovements ikväll. Gotta love den lilla därinne.
Trög mage får man på köpet.


Från lugn till alien

Har under dagen smånojat lite över att minin varit så lugn. Men nu är alien på gång och sveper omkring därinne.


Undrar vem det är som kommer ligga och sprattla i babygymmet

Packar upp babyskyddet och de andra sakerna jag beställt. Tänk att någon ska använda dessa grejer om tre månader. Weird.


The big countdown

Nu är vi nere på tvåsiffrigt! 99 dagar kvar till bf. Lovely. Känns dock ganska avlägset men det kryper på allteftersom. Tre månader går ganska fort ändå.


Mysmorgon

Så mysigt att vakna en lördagmorgon och känna och se hur liten bökar omkring därinne.


Shoppat loss

En del av de större barnsakerna beställda; barnvagn + adapter för babyskydd, babyskydd, skötbord, babysitter, babygym, blöjhink och babytalk. Det mesta beställt via internet. Smidigt och bättre priser.


RSS 2.0