Sväller vidare

Och mina fötter har återigen svällt till oanade proportioner. Försöker bota med kalla fotbad och högläge i soffan.


Knubbfötter och värmeslag

Svullna fötter? Jag? Kan jag väl aldrig tro.


Saker till den i magen

Weird. Det står numera en barnvagn inne hos oss. Och går jag på toaletten står där ett skötbord. I hallen står ett babyskydd som ska placeras i bilen. Vem är det som ska använda dessa grejer?


Det var den sovmorgonen

Happ. Life of a pregnant woman: gubben hade glömt att slå av sitt larm så det ringer kvart i sju. Tror ni jag kan somna om då? Njet. Hungrig. Kliver väl upp och gör frukost då.


Huvudet på plats

Bm hade svårt att känna var "gränsen" för huvudet var för nu var den längre ner och fixerad. Så hon kände inifrån och kunde "rucka" på lillhuvudet så jag kände när hon tryckte på det. Coolt och konstigt. Livmodertappen gick hon inte in och kände på men hon kände att det var mjukt därinne sa hon.
Att den ligger och "trycker" med huvudet långt ner kunde också påverka den känslan jag haft ibland när jag ansträngt mig lite mer än vanligt att en nerv känns i kläm.


Som knivar

Känns som jag har en nerv i kläm idag. Det ilar och strålar från svanskotan någonstans och ner i benet. Att köra bil och flytta foten till bromsen var inte en trevlig sysselsättning. Hoppas det släpper snarast.


Dubbelhakan & jag

Kände mig extra tjock och svullen (dubbelhakan gör sitt jobb på den fronten) och tyckte jag kommit av mig med mina promenader (en vecka sedan sist!) så jag tog en skön kvällspromenad. Bebben blev också pigg av promenaden och levde rövare där inne. Kan inte riktigt säga om det var små fötter, ben eller knän jag kände trycka i sidan. Tycker den är relativt lugn (ibland för lugn) på dagarna nuförtiden men på eftermiddagen och framförallt kvällen sätter lillparveln igång.
Avslutar med en härlig vitsippebild från kvällens promenad.


En ny syn

Första bebistvätten hänger på tork.


Ankomstförberedelser

Puh. Hemma efter en förmiddag i ett köpcenter. Tror vi har "allt" inför bebis ankomst nu. Det sista som skötväska och nån grej till köper vi när vi ska hämta ut vagnen (längtar).
Nu ska jag orka masa mig ur soffan och börja gå igenom vad av bebins kläder m.m. som ska tvättas först (har inte tvättat nåt än så känner att det är dags nu) och börja förbereda bb-väskan.


hela magen stormar

la in bilder från moilen på datorn så nu bör jag kunna få upp någon video här. tar den "vilda" från häromdagen. nehepp. det gick inte heller. dumma blogg.se. 
 
glädjen över det lilla livet som buffar på min laptop inifrån magen. 

Lillhuvudet ilar sig fast

Igår kväll när jag lagt mig var mini aktiv och kände hur den "borrade" sig neråt så det ilade i bäckenområdet.
Var hos bm idag som konstaterade att bebben är ruckbar men fixerad. Gott. Och hjärtat slog runt 130.


34-veckors tjockis stånkar sig fram

Pust. Helt slut efter att ha gått lite på stan och plockat på härhemma. Fötterna värker. Men fick lite fina accessoarer (kläder är ju lite svårt att köpa atm) inköpt och börjar så smått förbereda saker till bb-väskan.
13 kg plus sa vågen i morse. 15 totalt räcker. Okej, bebin? Hörde du det? Men det är nog mest vätska nu. Lämpligt då att jag köpte stödstrumpor idag.


RSS 2.0