Oro - vill bara att allt ska vara bra

Orkar inte. Under eftermiddag/kväll har jag haft ljusbrunaktiga flytningar. Kan ha haft lite i går också men då var det så lite att jag inte reflekterade över det isf.  

Vår gummibjörn

Bebin mådde bra. Gjorde nån spark, svalde och vi kunde se hjärtat slå. Såg navelsträngen och att moderkakan höll på att ta över. När vi såg den framifrån tänkte jag direkt att den ser ut som en gummibjörn i kroppsformen med de små klumparna till ben och armar. 
Jag har svårt att ta in sånt här för hjärnan blockerar mina känslor men för någon sekund där sköljde en våg över mig och jag blev rörd. Det bor någon i min mage igen.


 ❤️ 

Snart vet vi

I morgon är det dags. I morgon ska vi med största förhoppning få se vår andra bebis för första gången. Levande. I min mage. Svårt att föreställa sig. Men. Det. Måste. Vara. Så. 

Vul, känningar och vax

Snart första vul. Lite blandade känslor. Hoppas så att allt är väl. 
Tycker jag haft lite småkänningar de senaste dagarna. Kan inte riktigt säga om det är äggstockarna, livmodern eller blåsan. Inte riktigt molvärk heller. Men ändå nojar jag för mig själv om mensångest. 
Ett annat symptom(?) är massa öronvax i ena örat?!

Vita lögner och vin

Håhåjaja. Svärmor försöker bjuda på vin. Styr undan det lite snyggt. Undrar hur länge det ska gå. M v h vinpimplarn. 

Respektlöst

Så trött på att folk inte kan respektera ens privatliv. I "vanliga" fall, när man ligger med varann och så blir man med barn så frågar inte folk mycket om det. Inga konstigheter, liksom.
 Skulle liggandet inte generera i något frågar man inte hur det går med liggandet. För. Det. Är. Privat. 
Men vid ivf är det tydligen fritt fram att fråga, tydligen till och med fritt fram att prata om det med andra och spekulera om man är gravid. 

V 7 knackar på dörren

I morgon går jag in i v 7. Denna vecka har präglats av trötthet, men framförallt huvudvärk. Och i dag är inget undantag, bara att härda ut em på jobbet. 

Symptom eller ej

Nojan/kontrollbehovet i mig tvingade mig att göra ett test till för jag ville se att den visade 3+ vilket den också gjorde. Pew. 
Har så få symptom denna gång, eller rättare sagt "saknar" jag mitt främsta symptom från första grav, nämligen molvärken. Den visade sig ett fåtal dagar v 4-5 bara. 
Denna vecka har lite kväljningar/äckel smygit sig på. 
Det enda som kvarstår oförändrat sen förra är ömma, svullna bröst. 

RSS 2.0