Och på testdagen!
Hoppas allt står rätt till därinne

Oh happy day! Smygtestade i söndags: 
i morgon har jag testdag så tänkte lyxa till det med ett med veckoindikator. Hoppas den visar 2-3 veckor nu som jag antar att den ska. 
Tycker jag har ganska lite molvärk, det kan gå nåt dygn mellan tillfällena. I går hade jag inte känt nåt på nån dag och så plötsligt drar det igång såpass att jag tror jag kommer få mens. Så håller det i sig till och från i nån timme sen försvinner det igen. I dag har jag knappt känt nåt alls. Ja, har ju lite andra symptom men tycker molvärken borde kännas mer ofta..? 

Snälla snälla snälla snällaaa

Tjuvtestade med ett äl-test i morse som gav ganska starkt utslag. Så kanske bor där någon. 
Hade en del molvärk i går förmiddag men sen har inte varit så mkt. I övrigt har jag mer flytningar och ömma bröst. Lite frusen och trött men det kan likväl vara årstiden. Lite ont i ryggslutet också i skrivande stund. 
Hoppas så att allt går vägen. 

våndan

mycket har hänt känns det som. plocket gick bra, tio ägg fick de ut varav sju var mogna och de sju befruktades. tre "höll måttet " och utvecklade sig enligt plan. en fin sattes in så nu är jag alltså där igen, den mest ångestladdade perioden enligt mig. ovissheten. gör mig galen. 
hade gärna haft nån fler till frysen som backup även om jag såklart vill och tror att denna klarar sig. 
mitt enda symtom i dag är att det ilar i brösten men tänker att det likväl kan bero på lutinus.har inte känt mig så positiv i dag - skärpning på mig! 

pirrigt

tog ovitrellen i går, såg att jag skrev fel sist, menade ju att jag skulle börja med orgalutran då. vul på dag åtta såg bra ut, åtta blåsor på 13 mm och slemhinnan var tio! känns som vi har bättre förutsättningar den här gången. tidigt i morgon bär det av!

RSS 2.0