många känslor - men det hjälper lite att prata om det

berättade för mamsen idag.
det var lite skönt. nu vet hon. hade bävat lite men jag sa det bara rakt av. ganska odramatiskt.

fick någon slags ångest igår. fast det har jag inte berättat för någon. eller ångest och ångest, vad vet jag om ångest, men ledsen och uppgiven var jag, minst sagt.

tanken är så hemsk att jag knappt vill tänka den

i bilen:
- den här låten kan vi ha på vårt bröllop, sa jag.
- vi får väl se, vi kanske ska se till så vi fått barn först, kontrade han. annars vet man ju inte hur du blir, finns väl förhållanden som gått i kras för mindre.


lite rädd.


kanske framåt vårkanten, sa han

jahopp, lite för få simmare var det alltså. lågt värde av FSO..FSP..nånting..hormon hade han också.
mitt sköldkörtelhormon(?) låg på 2,9 respektive 2,3. normalt enligt landstingets normer. men "vår" lilla klinik tycker att det ska ligga runt 2. så 0,25 mikrogram(?) levaxin finns för mig att hämta ut.
efter sex veckor ska vi studera utfallet.
kanske det blir pergo då, kanske inte.
remiss är skickad till några som ska bestämma om vi ska få göra ivf eller ej. kul att ha ens "öde" överlämnat i några andras händer. men "vår" läkare tror på oss. både goda chanser att få ivf och att få barn. han är bra, de är bra, gillar kliniken. raka och ärliga och dessutom trevliga. professionella, tar en på fullaste allvar.

jag hoppas bara att allt går vägen. spelar ingen roll hur, bara vi blir lyckat och lyckligt gravida.

(för annars vet jag inte.)

längtar till torsdag

det har varit lite jobbigt för mig ett tag nu. tycker inte om att stå och stampa, vill att nåt ska hända. helst att det ska hända såklart.

märker att det här tär på mig, på oss.

men det finns saker som får mig att känna att vi klarar det här. du och jag, älskling.

livet är så skört

såg sista avsnittet av barn - till varje pris? tidigare idag och fällde några lyckotårar åt paret som till slut blev lyckligt gravida och tänkte och kände att vi ska också få ett barn. blev också varm i själ och hjärta över det homosexuella paret som till sist även de fick sin lilla bebis.

RSS 2.0